De experience gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Het gaat om de ervaring beleven dat er goed uit zien, je een goed gevoel geeft. Zowel van buiten als van binnen. En daar gaat deze experience over. Kies voor ultieme self-care!

Wij vrouwen, vervullen verschillende rollen, maar ik wil dat jij de rol pakt die je echt bent. Jouw innerlijke rol. Wie je diep van binnen bent, en vanuit daar leven. Keuzes maken vanuit verlangen en liefde. Wanneer jij je inner bombshell ontketent gaat alles stromen.

Deze dag is ge├»nspireerd op de holistische kijk op Beauty. Geef aandacht aan je body, soul, mind en spirit zodat je keuzes maakt uit liefde en verlangen voor alleen jezelf! Je krijgt een kijkje in de keuken van het online programma Make-up Your Mind – Beauty School. Je bent namelijk onderdeel van de live dag die je krijgt bij deelname aan het programma. Besluit je na deze dag om in te stromen in de Beauty School, dan krijg je je investering van de experience terug!

De experience vindt plaats in Ter Aar van 9.30 – 16:30 uur.
Jouw investering voor deze dag is slechts 44 euro,

Er is genoeg parkeergelegenheid en kom je met het openbaar vervoer, dan is de bushalte op 500 meter van De Online Salon.

De abonnementslimiet is bereikt. Je kan dit product niet langer kopen.