maak in 3 stappen je eigen

promo

Video

Wil jij ook zo een promo video maken?

Dit kan heel gemakkeijk op je eigen smartphone en zonder dure programma’s.

Met je eigen smartphone

Gratis app Vivavideo

Online

Wil je graag een video die je op je eigen smartphone hebt opgenomen, bewerken zonder dure edit programma’s? Dat kan!
Ik verzorg de online masterclass: in 3 stappen je eigen promo video maken.

 Als hobby video editter maak ik regelmatig korte video’s die ik op social media post. Ik neem de video’s zelf op en bewerk de video’s met mijn smartphone. Thats it!

Waarom video opnemen en bewerken met je smartphone?

Onze smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. We doen er alles mee en we nemen ‘m overal mee. Dus waarom ook niet mee filmen en editten? Overal waar je ook bent. Op elk moment. Thuis op de bank, op je werk of vakantie. Altijd kunnen filmen en bewerken waar en wanneer je maar wilt.

Daarnaast is de kwaliteit van de camera op een smartphone tegenwoordig zo hoogwaardig dat je goede kwalitatieve video’s en foto’s kunt maken. 

Mijn video’s

Een kleine greep van mijn video’s die ik gefilmt en bewerkt heb
met mijn smartphone.

Maar ik heb geen enkele ervaring in het opnemen van video’s, laat staan editten!

In principe kun je een leek zijn in het opnemen van video’s en/of editten van video’s. Het geeft niet, want ik ga je het allemaal leren!

Heb je totaal geen ervaring in het opnemen van video’s en/of editten? Geen probleem. Ik help je met de eerste stappen om een video op te nemen. De eerste keer zal ontzettend akward zijn. Jezelf zien en horen op beeld is heel gek. Maar ik geef je net dat ene zetje dat je nodig hebt en daarna vind je het zelfs leuk om je zelf te zien en horen op beeld. Daar zorg ik wel voor. We gaan net zo lang oefenen met een video opnemen totdat jij tevreden bent!

Wat kan ik verwachten van deze Masterclass? Ik geef je stap voor stap uitleg en tips en trics in het video opnemen en editten middels een vooraf opgenomen video en werkboek. Maar ook welke materialen en tools heb je nodig voor het opnemen van de video. Denk aan welke microfoontjes, selfie-stick en/of belichting etc. 

Deze masterclass: In 3 stappen je eigen promo video maken organiseer ik voor iedereen die zelf een video wilt opnemen en editten. De masterclass wordt online gegeven, waar en wanneer je wilt. Via een Facebook groep krijg je middels (live)video’s de coaching die je nodig hebt. Ik zal naar behoefte live op Facebook komen. 

Welke drie stappen gaan we nemen: 

Stap 1: Video opnemen
Stap 2: Video bewerken met Vivavideo (geschikt voor op iPhone, Android, Samsung). Denk aan video inkorten, knippen, tekst en geluid toevoegen zoals je ingesproken tekst en muziek toevoegen.
Stap 3: Toevoegen op social media zoals Instagram, Facebook en/of Youtube. 

Het eindresultaat:  Na dezw masterclass kan jij met gemak een video opnemen en bewerken en meteen posten op social media of zelfs je eigen website. Hoogstwaarschijnlijk vind je het zelfs te leuk om video’s op te nemen en te editten en zul je dit zeker vaker gaan doen, om zo  bijvoorbeeld je zichtbaarheid op social media vergroten. Of gewoon leuke video’s te hebben voor je privé collectie. 

Ja, ik wil de Masterclass: In 3 stappen je eigen promo video maken, volgen!
Super cool dat je dit wilt gaan doen!
Hieronder kun je je aanmelden!

**Algemene voorwaarden Sabrine Kasno visagie van toepassing

Een video opnemen en editten heb je zo geleerd met mijn Masterclass: In 3 stappen je eigen promo video maken. Heb je toch nog een vraag? Stel deze door een e-mail te sturen naar tech@virtualbuddy.nl.
Je e-mail zal ik zo snel mogelijk beantwoorden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabrine Kasno en ik ben verslaafd aan social media. Naast mijn passie voor beauty vind ik video’s maken en editten te leuk om te doen. Zeker nu het allemaal heel gemakkelijk kan met 1 tool; je smartphone. Met mijn oog voor detail en mentaliteit ” ik wil het allemaal zelf kunnen doen”, heb ik mezelf de online technische snufjes kunnen aanleren. En heb ik er ook nog plezier in!

Als visagiste werk ik regelmatig met fotografen. Ik luister en kijk aandachtig mee bij het shooten. Welk licht heb je nodig? Hoe kun je het beste voor de camera staan? Deze ervaring neem ik mee in het opnemen van mijn eigen video’s. 

De smartphone die ik gebruik om een video op te nemen en te bewerken is een Huawei P20.

Meer van dit soort technische masterclasses in de toekomst volgen?
Dat zou zo maar kunnen!

Online techniek vind ik ontzettend interessant. Ik daag mezelf regelmatig uit om (online) technische snufjes zelf uit te vogelen en te proberen. Het zal me niets verbazen als ik meer van dit soort masterclasses zal gaan geven. I’ll keep you posted!